Na het gratis adviesgesprek over jouw situatie en de juiste aanpak begint je scriptiebegeleiding met jouw begeleider. Tijdens het eerste half uur van de eerste afspraak mag jij bepalen of je door wil met de begeleider of niet. Gelukkig worden onze begeleiders nooit afgewezen, je blijft dus aan de slag. Je stemt de verdere contactmomenten en de inhoud van die contacten met je begeleider af. Alle gewerkte uren worden netjes bijgehouden. Zo is altijd helemaal helder wat de kosten op dat moment zijn voor begeleiding.

Veel van onze klanten zijn fulltime student en letten natuurlijk ook op de kosten van de begeleiding. Daar houden we rekening mee, ScriptieAF is één van de best geprijsde en meest transparante aanbieders voor scriptiebegeleiding die er zijn. We vinden het daarom belangrijk om je ook te wijzen op de voordelen van begeleiding. Je kan de begeleiding misschien zelfs beter zien als een investering in plaats van als een kostenpost.

Voordelen van jouw investering

Minder stress

Een scriptie is niet voor iedereen eenvoudig om te schrijven, onze begeleiding kan je dus een hoop stress, frustratie en moeite besparen.

Minder collegegeld

Rond je scriptie sneller af en voorkom het onnodig oplopen van studievertraging, dat scheelt weer kosten aan collegegeld. Voor elke maand dat je eerder afstudeert kun je al snel €200 besparen.

Eerder salaris

Het gemiddelde brutomaandsalaris voor een starter is € 2.200,-. Elke maand dat je eerder klaar bent is dus mooi meegenomen.

Ontwikkeling

Onze begeleiding helpt je een beter scriptieresultaat neer te zetten, wat soms kan zorgen voor het sneller vinden van een baan.

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende categorieën die we aanbieden, met bijbehorend uurtarief. Op basis van het aantal uur begeleiding dat jij nodig hebt betaal je een bepaald uurtarief. Je krijgt dan dat aantal uur aan begeleiding maar je kan altijd doorgaan als je meer uren nodig hebt.

Korting

Voor leden van sommige studie- en studentenverenigingen geldt een korting op deze diensten. Ga van tevoren na of jij korting krijgt, en vermeld dit vervolgens bij je aanmelding. Mocht jouw studie- of studentenvereniging er niet tussen staan, breng ons dan even in contact. Als het een nieuwe partner van ons wordt, krijg jij 5 uur gratis begeleiding!

Betaalwijze

Nadat je een categorie hebt gekozen die het beste bij jou past, krijg je hier vooraf een factuur van. Zijn je uren op maar wil je doorgaan met je scriptiebegeleider? Geen probleem, je betaalt dan per uur het uurtarief van jouw gekozen categorie. Deze uren krijg je maandelijks gefactureerd.

Studiekosten terugvragen

Als je studiekosten maakt, dan kan je deze in sommige gevallen als aftrekpost opvoeren bij de belastingdienst. Het zou dan kunnen dat je minder belasting hoeft te betalen, en dat je daarmee eigenlijk een deel van je kosten terug kan krijgen.

Je kan bij de belastingdienst ook het inkomen van meerdere jaren “middelen”. Je neemt dan het hoge en lage inkomen uit 3 opeenvolgende jaren samen. In veel gevallen kan je in de jaren na je studie daarmee een aanzienlijk bedrag terugkrijgen van de belasting.

Contactformulier

Mail ons vrijblijvend met jouw vragen of situatie:

Je naam

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

Vraag /Toelichting

Heb je relevante bestanden, voeg deze dan hier bij.