Ook wanneer jouw scriptie eigenlijk al af is kan ScriptieAF nog hulp bieden. Zelfs wanneer deze inhoudelijk in orde is kan deze namelijk nog afgekeurd worden op grond van spelling en grammatica. Onze begeleiders weten precies wat op dit gebied de eisen zijn vanuit de beoordelaars. Laat jouw scriptie door ons redigeren en geniet van de volgende voordelen:

Snel
Binnen één dag reactie en binnen enkele dagen al nagekeken.

Aantrekkelijk geprijsd
Wij bieden een voorstel op maat, met een scherpe prijs op basis van jouw scriptie.

Hoge kwaliteit
Goede begeleiding door docenten met voor jouw scriptie relevante ervaring.

Scriptie laten redigeren

Wil je zeker weten dat jouw scriptie aan de eisen van de eerste en tweede lezer voldoet? Laat dan alvast de spelling en grammatica controleren! Wij bieden je altijd een scherpe prijs, die wij aanbieden op basis van jouw scriptie. Een scriptie waarvan het grootste gedeelte al klopt, is natuurlijk een stuk minder werk dan een scriptie waar veel fouten in staan. Om jou een scherp aanbod te kunnen doen, vragen we je altijd je scriptie naar ons te mailen.

Het nakijken van een scriptie duurt slechts enkele dagen, de deadline vermelden we altijd bij ons aanbod. Je zit nergens aan vast totdat je akkoord gaat.

Wil jij de grammatica en spelling van jouw scriptie binnen 24 uur laten checken? Maak dan gebruik van het spoedpakket op www.scribbr.nl

Gratis adviesgesprek aanvragen

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht