Jouw scriptie is de kers op de taart van jouw studie en toont jouw deskundigheid in een bepaald vakgebied. De begeleiding vanuit de opleidingen is vaak beperkt en blijkt voor veel studenten in de praktijk helaas toch niet voldoende. Kies daarom voor scriptiebegeleiding door ScriptieAF. Wij kunnen jou op vele manieren en op elk moment tijdens jouw scriptie ondersteunen en wij bieden de volgende voordelen:

Kundig

Onze kundige en enthousiaste begeleiders richten zich op zowel de structuur als de inhoud van de scriptie en helpen je met al jouw vragen. Zij doen dit voor zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties.

Persoonlijk

Het begint met een gratis intake waarin je de stand van zaken bespreekt met een ervaren scriptie-adviseur die met jou vervolgens de mogelijkheden doorneemt. Pas wanneer jij helemaal overtuigd bent wordt je aan een begeleider gekoppeld die het beste bij jou past.

Flexibel

Ongeacht de fase van je scriptie, onze begeleiders helpen je verder. Je kiest hoeveel uur het beste overeen komt met jouw persoonlijke traject en je betaalt vervolgens het bijbehorende uurtarief. Als je meer uren nodig hebt, is dat geen probleem! Je zit dus niet vast aan standaard hoeveelheden. Begeleiding kan plaatsvinden op een universiteit of een zelfgekozen locatie in overleg met de begeleider.

Begeleiding op afstand

Woon je niet in de buurt? Geen probleem, wij kunnen je ook op afstand begeleiden.

Je kan met jouw begeleider namelijk via Skype of de mail contact houden. Zo is de begeleiding nog toegankelijker en flexibeler geworden. Er zijn uiteraard geen extra kosten verbonden aan deze begeleiding en wanneer jij alsnog een afspraak wil maken op locatie, is dat altijd mogelijk!

Gratis adviesgesprek

Loop jij vast met het schrijven van je scriptie? Vraag hieronder dan een gratis adviesgesprek aan!