ScriptieAF staat klaar voor iedereen die in de afrondende fase van zijn of haar studie zit. Of je nou nog moet beginnen met je scriptie, of al bijna klaar bent, op elk moment tijdens jouw scriptie kan je bij ons terecht. Wij koppelen jou aan een persoonlijke begeleider, op basis van jouw onderzoek. Omdat begeleiding vanuit de opleiding vaak beperkt is, richt de begeleiding van ScriptieAF zich op zowel de inhoud als de structuur van een scriptie. Wij beperken ons daarnaast niet tot Nederlandstalige scripties, ook met Engelstalige scripties kan je bij ons terecht. Om onze dienst nog toegankelijker te houden wordt er betaald per uur en bieden wij, naast face-to-face begeleiding ook online begeleiding, via bijvoorbeeld Skype of mail. Kortom, wij excelleren in het volgende:

Kundig & Persoonlijk

Onze kundige en enthousiaste begeleiders richten zich op zowel de structuur als de inhoud van de scriptie en helpen je met al jouw vragen. Zij doen dit voor zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties.

Data-analyse

Jouw data-analysevraagstuk kan in de meeste gevallen op korte termijn opgelost worden door data-analyse experts. Het probleem wordt vervolgens uitgelegd op een heldere manier waardoor ook jij het volledig begrijpt.

Scherpe tarieven

 Onze tarieven zijn aangepast op een studentenbudget want wij begrijpen dat studenten vaak niet veel te besteden hebben. We proberen onze

Flexibel

Niet alleen het aantal uren begeleiding, maar ook de daadwerkelijke begeleiding is flexibel. Dit hoeft namelijk niet perse face-to-face plaats te vinden, maar kan ook online.